INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Canon dager

Canon-dager hos Foto.no

Foto.no inviterer til Canondager 24. og 25. mai

Canon er til stede, det blir forskjellige kurs og foredrag begge dager og selvfølgelig gode tilbud.

Lars Askheim

Lars Askheim
Canon Norge

Kurs i
Canon EOS 5D Mark IV

Torsdag 24. 5. – 18:00

Samuel Taipale - Foto.no

Samuel Taipale
Canon Instagrammer – Norge

Fotografi og sosiale medier
Del 1: Foredrag
Del 2: Fotografering utendørs

Torsdag 24. 5. – 16:30

Tom Svensson - Foto.no

Tom Svensson
Canon Explorer fotograf

14:30 – «De hvite bjørnene»
16:00 – «Blodsveien»

Fredag 25.5. – 14:30
Fredag 25.5. – 16:00

Lars Askheim

Lars Askheim
Canon Norge

Kurs i
Canon EOS 5D Mark IV

Fredag 25.5. – 12:00

Samuel Taipale - Canon InstagrammerSamuel Taipale

Nordic Photographer – Canon

Samuel Taipale er en finsk freelancefotograf og gründer som for tiden bor i Norge med sin kone. Oppvokst i de tusen innsjøers land, ble han forelsket i det å være ute i naturen og plukket opp et kamera underveis for å dokumentere verden rundt seg, som spesialiserer seg på landskap og eventyrfotografering. Samuel var med og grunnla det norske oppstartsselskapet Outtt og jobbet i selskapet som CPO og kreativ direktør.

Inspirert av sine foreldres reiser har han også vært heldig å tilbringe en god stund på prosjekter rundt om i verden mens han samarbeider med fantastiske mennesker og kommersielle kunder som Canon, NatGeo, Red Bull, Hilton Hotels, Toyota, Europcar og Vodafone for å nevne noen.

Samuel Taipale og hans kone Hildegunn er også store på instagram med fantastiske bilder av reisene deres verden rundt. Bilder og stemninger på deres reiser har inspirert over 387 000 følgere på instagram! Mange av bildene på deres instagram-kontoer er fra Norge, der Samuel og Hildegunn nå bor, men også fra Finland og andre destinasjoner som paret har reist til.

https://www.instagram.com/eljackson/
https://www.youtube.com/channel/UCaZoeaxbiGbh36U5YVb0DNg

Få et innblikk i det å være en instagrammer og bli inspirert sammen med Foto.no og Canon på torsdag 24. mai kl. 16:30. Vi starter med foredrag inne før vi går ut og fotograferer i det fine lokalmiljøet i Bjørvika.

Velkommen skal du være!

Tom Svensson

Canon Explorer fotograf

14:30 – «De hvite Bjørnene»
De fleste kjenner ikke til at det finnes to typer av hvite bjørner i verden; Isbjørner kjenner alle til, men Kermode? Du blir med Tom på en reise for å se de hvor utsatt og truet disse fantastiske dyrene er. Kommer Trump til å bli deres død?

16:00 – «Blodsveien»
Tom viser deg hvordan den forferdelige tjuvjakten på neshorn, samt hvordan han lyktes med å få bilder og dokumentere handelen med neshorn i Mong La.

Tom Svensson er en verdenskjent naturfotograf som har bevaring som sin viktigste drivkraft, og han kaller seg derfor bevaringsfotograf. Han reiser jevnlig jorden rundt for å dokumentere truede arter, kampen mot krypjakt og ulovlig handel med dyr. Som fotograf har han en egen evne til å ta bilder som berører og utgjør en forskjell, og han regnes som en av de beste i verden.

Tom jobber for bevaring og med alt arbeidet han legger ned, utgjør han en forskjell. Etter å ha jobbet 15 år i en frivillig organisasjon for bevaring av truede dyr bestemte han seg for å konsentrere seg om bevaring og fotografering og ble profesjonell bevaringsfotograf. I dag jobber han med bevaring over hele verden.

Tom har gitt ut flere bøker, og en av dem – en bok om ulovlig handel – mottok en stor pris som ble overrakt av den svenske kongen.

www.tomsvensson.se
www.facebook.com/TomSvensson.conservationphotographer/
www.instagram.com/tomsvensson1

Kom og hør Tom fortelle mer om hvordan han jobber hos Foto.no 25. mai fra kl. 14: 30.

Velkommen skal du være!

Lars Viktor AskheimLars Askheim

Canon Norge

Lars  V. Askheim fra Canon Norge går igjennom alle menyer på Canon EOS 5D Mark IV. Han vil gå igjennom alle funksjoner og forklare i detalj alle mulighetene som ligger i dette fantastiske kameraet.

Lars jobber til daglig i Canon Norge som Key Account Mangager, og er et fast innslag hos Foto.no med sine kamerakurs for Canons kameraserier. Kom og hør Lars demonstrere 5D Mark IV under Canon-dagene hos Foto.no 24. – 25. mai.

Canon 5D Mark IV

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other