INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Dag Spant
Dag Spant

Dag Spant

Dag Spant er en erfaren fotograf som i dag hovedsaklig jobber som reklamefotograf og med egne prosjekter. Fra det elegante reklamebilde til det mer bisarre bildeutrykket. Dag legger stor vekt på å søke nye måter å utvikle sitt billedspråk og det er først og fremst mennesker som fascinerer, da særlig i form av gate-fotografi også kalt street-foto.

19. september

Tidspunkt:

12:00- 14:30

Antall plasser: 30

Dag er opptatt av at gatefoto er mer en foto av intetanende mennesker. Gatefoto er en dokumentasjon av nåtiden. Din personlige opplevelse av det du finner interessant å fotografere. Gatefoto kan være små og store historier om menneskene og ting i et urbant miljø.

Dag vil komme inn på teknikk og utstyr, men vil snakke mest om er hvordan vi trener oss opp til å bli gode historiefortellere. Lærer oss å bli nysgjerrige og tørre å utfordre oss selv. Han vil inspirere oss til å se verden rundt oss på en ny og spennende måte.  Dag er selv glad i å finne motiver med en god porsjon humor. Det setter ham i godt humør og inspirerer til å lete etter enda flere gode historier «på gaten».

Dag vil starte med å holde et foredrag på ca. en time før dere går ut og fotograferer i nærområdet i Barcode og Bjørvika.

Ingen ledige plasser…

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other