INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Eva Rose
Eva Rose

Eva Rose

Eva Rose vokste opp i naturskjønne omgivelser på Sunnmøre. Både bestefaren og faren var fotograf og selv fikk hun et kamera i hendene før hun kunne gå.

Da hun var 7 år, så hun sin søster, Sara, bli født. Moren valgte å ha hjemmefødsel for at hun skulle få være med på mirakelet. Det var her hennes fascinasjon for fødsler startet.

Fotografyrket ble en del av hennes oppvekst, og som 16-åring flyttet hun til Oslo for å ta utdannelse i faget. Hun har jobbet fulltid som fotograf siden 1996 og har opparbeidet seg bred erfaring. I mellom fødsler har hun også fotografert mye forskjellig, og har derfor også kunnskap innenfor et bredt spekter av fotografiverdenen.

18. september

Tidspunkt:

15:00- 16:00

Antall plasser: 50

Foredrag

Fødselsfotograf Eva Rose har kjørt Norge rundt i “Fødebilen” sammen med kjæresten Ole Jacob Johanson. De besøkte 100 sykehus og helsestasjoner  på 10 uker for å levere 1000 bilder av fødsler, til motivasjon og inspirasjon til andre fødekvinner.

Sammen skulle de lage en liten film fra reisen. Siden film er et nytt felt for begge så har det vært en bratt læringskurve. Eva vil holde et foredrag om hele reisen, og alt de har lært om film faget på turen. Det vil bli fokus på : ting man burde gjør og ting man Ikke burde gjøre. Det vil bli mye selvironi, humor og litt alvor.

Eva har tidligere lagd dokumentarserien “Fødselsfotografen” på Aftenposten TV og boken Fødsel fra 2017.

AVLYST

Eva Rose har dessverre måtte avlyse sitt foredrag hos oss i dag. Grunnen er helt enkelt at hun plutselig ble oppringt å måtte prioritere en fødsel som er på gang. Slik er det med fødsler, det er ikke vi som bestemmer her…men den lille som er på vei. Vi håper at fødselen går som den skal og at det blir flotte bilder for de stolte foreldrene. Vi vil sette opp Eva til nye eventyr hos oss ved en senere anledning.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other