INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Olympus-dager

Olympus-dager hos Foto.no

Foto.no inviterer til Olympus-dager 5. – 6. september 2018.

Olympus er til stede, det blir forskjellige kurs og foredrag fra Olympus og deres ambassadører begge dager og selvfølgelig gode tilbud.

Morten Hvaal

Morten Hvaal
Olympus Ambassadør

Brukerkurs i
OM-D EM-1 Mark II

Onsdag 5.9. – 12:00 – 14:00

Annika Johansen

Annika Johansen
Olympus Norge

Brukerkurs i
PEN-serien og E-M10

Onsdag 5.9. – 15:00 – 16:00

Morten Hvaal
Olympus Ambassadør

Brukerkurs i
OM-D E-M1 Mark II – Trinn 2

Onsdag 5.9. – 17:00 – 19:00

 

Kai Jensen

Kai Jensen
Olympus Visionary

Workshop
OM-D E-M1 Mark II

Torsdag 6.9. – 14:00 – 17:00

FULLT

Morten HvaalMorten Hvaal

Olympus Ambassadør

Morten Hvaal har dekket konflikter og historiske begivenheter over hele verden for internasjonale media i snart 30 år. Han holder workshops og foredrag om et bredt spekter av temaer innen fotografi, kommunikasjon og arbeid i konfliktområder.

Morten Hvaal som også er Olympus ambassadør tar deg med på en gjennomgang av Olympus OMD E-M1 Mark II. Hvaal går igjennom kameraets superlativer og gir deg tips og triks for å få full utbytte av kameraet.

Morten holder to kurs, ene er brukerkurs i OM-D E-M1 Mark II, trinn 1. Dette kurset passer til alle som er nysgjerrige på hvordan man kan utnytte E-M1 Mark II til det fulle, men full innsikt i menyer og innstillinger. Brukerkurs, trinn 2 passer for de som har brukt kameraet en stund, eller som allerede har kjennskap til Olympus-systemet.

Kai JensenKai Jensen

Olympus Visionary

Vurderer du nytt kamerasystem, og er nysgjerring på Olympus? 
Vi inviterer til workshop der alle deltakere får teste flaggskipmodellen OM-D E-M1 Mark II og et stort utvalg av våre objektiver.

Maks antall deltakere i Workshopen: 12 personer.

Vi har fått med oss naturfotograf og Olympus Visionary Kai Jensen som holder en tre timers workshop der du får høre hans erfaringer med et mindre og mer kompakt utstyr, innføring i kameraet og du får teste utstyret ute i felt.

Kai Jensen er leder i Norske Naturfotografer/ NN siden 2013. Han holder en rekke kurs og workshops i digital bildebehandling og fotografering, med spesialitet på Lightroom. Har utgitt boken ”Mitt Nordmarka” 2005, «NIttedal» 2015, samt holder en rekke bildeforedrag i inn- og utland.

Bildene til Jensen er også publisert i en rekke medier. Kåret til Norgesmester i Naturfoto i 2008. IFWP ”Picture of the year” 2006. Assosiert til Wild Wonders of Europe- prosjektet. Bildesalg gjennom Scanpix Creative. Naturfotograf med fokus på lys, form og farger. Tatt inn som Olympus Visionary Europe i 2018.

Workshop’en er nå fulltegnet! – Ingen ledige plasser.

Annika JohansenAnnika Johansen

Olympus Norge

Annika jobber som Regional Senior Key Account Manager hos Olympus Norge, og har over ti års erfaring med Olympus-utstyr.

På kurset onsdag 5. september går Annika gjennom hvordan du kan bruke ditt PEN og E-M10 kamera, få inspirasjon til hvordan du kan utnytte kreative innstillinger i kameraet og få en innføring i hvor enkelt det er å sette sammen filmsnutter og bilder i funksjonen MovieClips som er i kameraet.

Påmelding til Olympus-dager 5. - 6. september 2018

Kryss av for ønskede kurs og foredrag og trykk "Meld meg på".

Ons 5.9. Brukerskurs E-1 MII (Morten Hvaal)Ons 5.9. Brukerskurs PEN og E-M10 (Annika Johansen)Ons 5.9. Brukerskurs E-1 MII - Trinn 2 (Morten Hvaal)

Ja, jeg har lest personvernerklæringen

*påkrevd felt

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other