INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Fujifilm-dager

Fujifilm-dager hos Foto.no

Den 25. august inviterer vi til Fujifilm-dager hos Foto.no. Denne dagen kan du delta på brukerkus med X-photographer og Fujifilm-ambassadør Palle Schultz samt bli med på Photoworkshop/photowalk med den anerkjente “Streetfotografen” Pau Buscató.

Program

10:30 – 11:30 – Antall personer: 40 personer
Brukerkurs for Fujifilm X-T20 og X-T2 med Palle Schultz,  X-photographer og Fujifilm-ambassadør. Han vil gå gjennom menysystem og funksjoner. Passer for deg som har kjøpt disse kameraene og for deg som vurderer nytt kamera og lurer på om dette er rette kameraet for deg. Palle er dansk, men vil snakke engelsk på kurset.

14:00 – 15:30 – Antall personer: 40 personer
Videokurs med X-photographer og Fujifilm-ambassadør Palle Schultz. Palle går gjennom hvordan man stiller inn Fujifilm-kameraer for å filme og kommer med tips og råd om hva du bør tenkte på når du skal komme i gang med video. Palle er dansk, men vil snakke engelsk på kurset.

12:30 – 15:30 – Antall personer: 20 personer
Workshop/Photowalk med Pau Buscató

Vi møtes på Torget utenfor butikken der Pau holder foredrag ca en time om hvordan han jobber, og kommer med tips og råd. Etterpå går vi ut og fotograferer i området rundt Barcode og Bjørvika i ca 1 ½ time. Workshopen vil foregå på engelsk.

Pau BuscatóPau Buscató

Pau Buscató er en «Street photographer» fra Barcelona som for tiden holder til i Oslo. Etter å ha studert og jobbet med arkitektur i mange år fotkuserer han nå kun på fotografering.

Han har vært medlem av «Burn My Eye international collective» siden 2016.Etter en forsiktig start i 2012 gikk Pau fullt inn for «Street Photography» i 2014 og har siden trålet gatene i byer som Barcelona, Oslo, London og NYC på jakt etter de spesielle øyeblikkene.

Hans bilder tilfører ofte en annerledes dimensjon til hverdags-øyeblikkene som gjør at vi kan få et litt annet syn på verden rundt oss. Pau har mottatt en rekke priser og har deltatt på mange utstillinger byer som Miami, San Fransisco, London, Bankok og Brussel.

Han har for tiden en soloutstilling i Barcelona (Espai Francesc Catana-Roca) og skal åpne en utstilling i Oslo (Fotografiets Hus) i september i år. Pau kombinerer sin fotografering med undervisning gjennom intensive workshops i Barcelona.

Photowalk med Pau Buscató er nå fulltegnet!

Påmelding til Fujifilm-dager 25. august 2018

Kryss av for ønskede kurs og foredrag og trykk "Meld meg på".

25. august 10:30 Brukerkurs for Fujifilm X-T20 og X-T225. august 14:00 Videokurs med Palle Schultz

Foredrag og Photowalk 25. august 12:30 med Pau Buscató er nå FULLTEGNET.

Ja, jeg har lest personvernerklæringen

*påkrevd felt

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other