INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24

Anne Helene Gjelstad

2 dager - 24. oktober og 29 oktober 2019 - kl. 10:00 - 17:00

2 dagers grunnkurs i Photoshop

Lær å redigere bildene dine i Photoshop. Grunnkurs i Photoshop for fotografer. 

Foto: Anne Helene Gjelstad
Foto: Anne Helene Gjelstad
Foto: Anne Helene Gjelstad

Velkommen til 2 dagers grunnkurs i Photoshop

Velkommen til grunnkurs i Adobe Photoshop for fotografer hvor målet er at du som ikke kan noe som helst skal lære å bruke programmet og at du som har litt kunnskaper skal få påfyll, teknikker og inspirasjon til videre utvikling slik at du kan ta bildene dine til et nytt nivå. Anne Helene deler alle teknikker hun kan, viser deg hvordan hun redigerer bildene sine og forteller hvorfor hun gjør akkurat det hun gjør. Redigeringen starter i Adobe Lightroom Classic hvor Anne Helene også velger ut bildene sine. Undervisningen foregår på storskjerm og vi jobber på det samme bildet. På Photoshop-kurs hos Anne Helene lærer du selvsagt å jobbe non-destruktivt slik at det opprinnelige bildet forblir urørt!

Vi starter fra scratch og setter opp Photoshop så det fungerer optimalt. Vi setter også opp Bridge – et viktig program for oss fotografer. I Photoshop jobber vi i lag. Det innebærer at vi kan viske effekter inn og ut når vi bruker masker. I Photoshop kan vi også legge inn andre bilder, nye bakgrunner og erstatte utbrente himler.

Sammen går vi gjennom lag, masker, verktøy, teknikker og  funksjoner. Vi jobber med clone, heal og patchtool for å fjerne distraksjoner. Og vi jobber med forskjellige typer toneringer, svart/hvitt og bruntoner, etterbelysning og stemning, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping og bruk av actions som letter mange av redigeringstrinnene vi gjør på hvert eneste bilde. Alt du lærer kan du selvsagt bruke på alle typer bilder.

Tidspunkt

👥 Antall plasser: 16 stk.
🚩 Dronning Eufemias Gate 12, 0191 Oslo
🗓 Torsdag 24. oktober og tirsdag 29. oktober 2019
🕜 10:00 – 17:00
💳 Kursavgift: kr. 3.950,-

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Kurset holdes torsdag 24. og tirsdag 29. oktober kl. 10 – 17 hos Foto.no i Barcode, Bjørvika, Dronning Eufemias gate 12 i Oslo. Vi har valgt å dele opp kurset med noen dagers mellomrom slik at du som deltager også får tid til å praktisere hjemme mellom kursdagene – praksis er utrolig viktig for å lære redigering. Kursavgiften er kr 3.950,- og inkluderer fyldig kompendium på ca 30 sider, Photoshop actions, lunch samt frukt og kaffe/te hele dagen.

Du må ha med egen laptop med Photoshop installert. Undervisningen foregår i Photoshop 2018. Du MÅ ha Photoshop på engelsk og du må sørge for at du kan åpne programmet – vi har mye vi skal gå gjennom og derfor ikke kan bruke alles tid på dette. Får du ikke dette til er det best at du følger med og tar notater underveis. Notater er jo lurt uansett.

Det ligger mye bra på YouTube og ellers på nettet, også av denne grunn er engelsk versjon det beste. Jeg anbefaler å abonnere på Adobe fotoplan til kr 117,50 per mnd som gir deg Photoshop, Bridge og Lightroom (både Classic som er den versjonen jeg bruker og CC som er en enklere variant). Du kan også laste ned gratis prøveversjon av Photoshop på www.adobe.no

Ha også gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene. Et lite tegnebrett er fint og du trenger heller ikke kjøpe det dyreste. Bruk faghandel og få hjelp til å velge i forhold til datamaskinen din. Viktig også å vite at det tar litt tid å venne seg til tegnebrett så om det er helt nytt for deg bør du også ta med mus.

PÅMELDING & KANSELLERING
Maksimumsantall er 16. Din påmelding er bindende. Ved sykdom og andre uforutsette hendelser innen 60 dager før workshopen refunderes kursavgiften minus administrasjonsgebyr på kr 800. Kansellerer du senere må du betale full kursavgift. Tog- og flybilletter refunderes ikke så ta høyde for dette hvis du bestiller transport og overnatting.

Anne Helene Gjelstad

Anne Helene Gjelstad er en prisbelønnet, internasjonalt anerkjent fotograf som jobber både med private kunder og for magasiner, bøker og næringsliv. Hun har studio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum. Her holder hun også kurs og tilbyr privatundervisning i fotografering og redigering i Lightroom Classic og Photoshop. Anne Helene er kåret til Årets Portrettfotograf i Landskonkurransen 2017 og hun fikk gull i portrett i Landskonkurransen 2018. Hennes bilder er bl.a. vist i Kinas nasjonale kunstmuseum i Beijing og i Parlamentet og Museet for moderne kunst i Estland.

Anne Helene Gjelstad

Påmelding

Fyll ut alle felt i skjema og trykk "Meld meg på".

Grunnkurs Photoshop med Anne Helene Gjelstad

Ja, jeg har lest info om påmelding/kansellering (til venstre)

Ja, jeg godtar personvernerklæringen

*påkrevd felt

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other