INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Lightroom Classic CC
Anne Helene Gjelstad

Portrettet av Anne Helene er tatt av Jon Skille Amundsen

Tidspunkt

14. mars 2019

Tid: 17:00 – 20:30

Maks antall deltakere: 16 personer

Nivå: Nybegynner

Pris inkluderer også kompendium

Påmelding

Sted: Dronning Eufemias Gate 12, Oslo
Tidspunkt: 17:00 – 20:30

Innføring i Lightroom Classic CC

Anne Helene Gjelstad er en prisbelønnet, internasjonalt anerkjent fotograf som jobber både med private kunder og for magasiner, bøker og næringsliv. Hun har studio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum. Her holder hun også kurs og tilbyr privatundervisning i fotografering og redigering i Lightroom Classic og Photoshop. Anne Helene er kåret til Årets Portrettfotograf i Landskonkurransen 2017 og hun fikk gull i portrett i Landskonkurransen 2018. Hennes bilder er bl.a. vist i Kinas nasjonale kunstmuseum i Beijing og i Parlamentet og Museet for moderne kunst i Estland.

Adobe Lightroom Classic CC er et fantastisk program og du tar raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå. Lightroom Classic er også en suveren rå-konverterer for deg som jobber videre med bildene dine i Photoshop. I Lightroom Classic holder du lett oversikt over alle bildene dine i biblioteket. På kurset setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt og vi går gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner. Vi går også gjennom formater, publisering på nett og sikker arkivering av bilder. Målet med kurset er at du skal få en forståelse av programmet og inkluderer kompendium på ca 15 sider.

Du kan ha med egen laptop med Lightroom Classic CC (NB! Ikke Lightroom CC) installert – sørg da for at du kan åpne programmet på forhånd. Og du kan selvsagt følge uten egen maskin og ta notater underveis. Notater er jo lurt uansett.

Gratis prøveversjon kan lastes ned på https://www.adobe.com/no/products/photoshop-lightroom-classic.html

– velg engelsk versjon da bøker og opplæringsmateriell gjerne er på engelsk. Det ligger også mye bra på YouTube og ellers på nettet på engelsk om Lightroom.

Hjertelig velkommen til noen inspirerende timer med innføring i Lightroom Classic!

Nettside www.annehelenegjelstad.com

Instagram https://www.instagram.com/annehelenegjelstad/

Facebook https://www.facebook.com/Anne-Helene-Gjelstad-Photography-Workshops-349491811741132/

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other