INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Nikon-dager - Foto.no AS
Brukerkurs Nikon Z7 og Z6

Brukerkurs
Nikon Z7 & Z6

Anne Helene Gjelstad

Portrettkurs
Anne Helene Gjelstad

Vegar Berg

Product Specialist – Nikon
Vegar Berg

Nikon D850

Brukerkurs
Nikon D850

Geir Arne Midtgaard

Digitalisering
Geir Arne Midtgaard

Nikon-dager hos Foto.no

Onsdag 9. og Torsdag 10. januar har vi Nikon-dager hos Foto.no. Få med deg gratis kurs og foredrag samtidig som du kan sikre deg noen gode tilbud.

Onsdag 9.1.2019

  • 13:00 – 15:00: Brukerkurs Z6 og Z7 med Vegar Berg, Nikon Nordic.
  • 16:30 – 18:30: Portrettkurs/foredrag med Anne Helene Gjelstad.

Torsdag 10.1.2019

  • 13:00 – 15:00: Brukerkurs D850 med Vegar Berg, Nikon Nordic.
  • 16:30 – 18:30: «Digitalisering negativ film og dias. – Innføring i bruk av Nikon D850 med ES-2 og arbeidsflyt» med Geir Arne Midtgaard.

Vegar Berg

Vegar Berg har 13 års erfaring med Nikon produkter. Vegar var med å starte Nikon Norge i 2005 som Product Specialist. Vegar jobber i dag som Key Account Manager i Nikon. Nikons populære brukerkurs tar deg igjennom knapper og menyer på D850 / Nikon Z. Kom å lær om snarveier og måter å sette opp kameraet som effektiviserer din arbeidsflyt. Kursmateriell vil bli delt ut etter kurset, så ta med kameraet ditt og kom!.

Nikon

Vegar Berg

Anne Helene Gjelstad

Foredrag om portrettfotografering med Fotograf Anne Helene Gjelstad.

Anne Helene Gjelstad er en prisbelønnet, internasjonalt anerkjent fotograf som jobber både med private kunder og for magasiner, bøker og næringsliv. Hun har studio på idylliske Gjettum Gård ovenfor Sandvika i Bærum. Her holder hun også kurs og tilbyr privatundervisning i fotografering og redigering i Lightroom Classic og Photoshop.

Anne Helene er kåret til Årets Portrettfotograf i Landskonkurransen 2017og hun fikk gull i portrett i Landskonkurransen 2018. Hennes bilder er bl.a. vist i Kinas nasjonale kunstmuseum i Beijing og i Parlamentet og Museet for moderne kunst i Estland.

På kurset vårt vil Anne Helene vise et utvalg av sine portretter og fortelle om hvordan disse har blitt til, og hun vil snakke om teknikk som valg av objektiv, kameraets innstillinger, posering og kontakt med modellen. Hun vil også vise før- og etterbilder som viser mulighetene som finnes i dag i Lightroom og Photoshop og viktigheten av å lære seg redigering om man ønsker å ta bildene sine til et nytt nivå. Anne Helene vil også snakke litt om hvordan hun lyssetter med naturlig lys, refleksskjerm og led-lys.

Hjertelig velkommen til et par inspirerende timer med fokus på de gode portrettene!

Anne Helene Gjelstad

Geir Arne Midtgaard

Nikon ES-2

Nikon Digitaliseringsadapter ES-2

Geir Arne Midtgaard er levende opptatt av foto, teknikk og metodikk og kjøpe sin første speilrefleks i 1967 som ble starten på en altoppslukende hobby. Kjøpte sin første Nikon F i 1971 og da var det sort/hvitt i eget mørkerom tiden ble brukt på. Når digitale speilreflekskameraer ble tilgjengelig, fikk fotointeressen nytt påfyll. Siste året har han utviklet sine kunnskaper med å digitalisere dias, fargenegativ og sorthvitt-film ved hjelp av kamera. På Nikon-dagene vil Midtgaard gi deg en innføring i digitalisering av dias og negativer ved bruk av Nikon D850 med ES-2 samt arbeidsflyt.

Geir Arne Midtgaard

Foto: Pål Brenne

Påmelding til Nikon-dager 9. og 10. januar 2019

Kryss av for ønskede kurs og foredrag og trykk "Meld meg på".

Onsdag 13:00 Brukerkurs Z7 & Z6Onsdag 16:30 PortrettkursTorsdag 13:00 Brukerkurs D850Torsdag 16:30 Digitalisering ES-2 med D850

Ja, jeg har lest personvernerklæringen

*påkrevd felt

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other