INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
Olympus-dager

Olympus-dager hos Foto.no

Foto.no inviterer til Olympus-dager 5. – 6. september 2018.

Olympus er til stede, det blir forskjellige kurs og foredrag fra Olympus og deres ambassadører begge dager og selvfølgelig gode tilbud.

Morten Hvaal

Morten Hvaal
Olympus Ambassadør

Brukerkurs i
OM-D EM-1 Mark II

Onsdag 5.9. – 12:00 – 14:00

Annika Johansen

Annika Johansen
Olympus Norge

Brukerkurs i
PEN-serien og E-M10

Onsdag 5.9. – 15:00 – 16:00

Morten Hvaal
Olympus Ambassadør

Brukerkurs i
OM-D E-M1 Mark II – Trinn 2

Onsdag 5.9. – 17:00 – 19:00

 

Kai Jensen

Kai Jensen
Olympus Visionary

Workshop 6.9.
OM-D E-M1 Mark II

Workshop 7.9.
Testing av Olympus-systemet

Torsdag 6.9. – 14:00 – 17:00 FULLT

Torsdag 6.9. – 18:00 – 20:00 EKSTRA

EKSTRA – På grunn av stor pågang, setter vi opp nytt kurs 6.9. Meld deg på i skjemaet under!

Morten HvaalMorten Hvaal

Olympus Ambassadør

Morten Hvaal har dekket konflikter og historiske begivenheter over hele verden for internasjonale media i snart 30 år. Han holder workshops og foredrag om et bredt spekter av temaer innen fotografi, kommunikasjon og arbeid i konfliktområder.

Morten Hvaal som også er Olympus ambassadør tar deg med på en gjennomgang av Olympus OMD E-M1 Mark II. Hvaal går igjennom kameraets superlativer og gir deg tips og triks for å få full utbytte av kameraet.

Morten holder to kurs, ene er brukerkurs i OM-D E-M1 Mark II, trinn 1. Dette kurset passer til alle som er nysgjerrige på hvordan man kan utnytte E-M1 Mark II til det fulle, men full innsikt i menyer og innstillinger. Brukerkurs, trinn 2 passer for de som har brukt kameraet en stund, eller som allerede har kjennskap til Olympus-systemet.

Kai JensenKai Jensen

Olympus Visionary

Kai Jensen er leder i Norske Naturfotografer/ NN siden 2013. Han holder en rekke kurs og workshops i digital bildebehandling og fotografering, med spesialitet på Lightroom. Har utgitt boken ”Mitt Nordmarka” 2005, “NIttedal” 2015, samt holder en rekke bildeforedrag i inn- og utland.

Bildene til Jensen er også publisert i en rekke medier. Kåret til Norgesmester i Naturfoto i 2008. IFWP ”Picture of the year” 2006. Assosiert til Wild Wonders of Europe- prosjektet. Bildesalg gjennom Scanpix Creative. Naturfotograf med fokus på lys, form og farger. Tatt inn som Olympus Visionary Europe i 2018.

6.9. kl. 14-17

Vurderer du nytt kamerasystem, og er nysgjerring på Olympus?
Vi inviterer til workshop der alle deltakere får teste flaggskipmodellen OM-D E-M1 Mark II og et stort utvalg av våre objektiver.

Maks antall deltakere i Workshopen: 12 personer.

Vi har fått med oss naturfotograf og Olympus Visionary Kai Jensen som holder en tre timers workshop der du får høre hans erfaringer med et mindre og mer kompakt utstyr, innføring i kameraet og du får teste utstyret ute i felt.

FULLT

6.9. kl. 18-20

Ekstra workshop torsdag 6. september 18.00-20.00 – to timer med testing av Olympus-systemet.

For deg som vurderer nytt kamerasystem, og er nysgjerrig på Olympus.

Maks antall deltakere i Workshopen: 12 personer.

Vi inviterer alle dere som ikke har erfaring med Olympus-systemet og spesielt OM-D E-M1 Mark II, eller har testet og vurderer å bli en av oss. Dette er en workshop der alle deltakere får teste flaggskipmodellen OM-D E-M1 Mark II og et stort utvalg av våre objektiver.

Naturfotograf og Olympus Visionary Kai Jensen holder en to timers workshop der du får høre hans erfaringer med et mindre og mer kompakt utstyr, innføring i kameraet og du får teste utstyret ute i felt.

EKSTRA – På grunn av stor pågang er det nå satt opp nytt kurs torsdag 6.9. kl. 18:00 – 20:00

Annika JohansenAnnika Johansen

Olympus Norge

Annika jobber som Regional Senior Key Account Manager hos Olympus Norge, og har over ti års erfaring med Olympus-utstyr.

På kurset onsdag 5. september går Annika gjennom hvordan du kan bruke ditt PEN og E-M10 kamera, få inspirasjon til hvordan du kan utnytte kreative innstillinger i kameraet og få en innføring i hvor enkelt det er å sette sammen filmsnutter og bilder i funksjonen MovieClips som er i kameraet.

Påmelding til Olympus-dager 5. - 6. september 2018

Kryss av for ønskede kurs og foredrag og trykk "Meld meg på".

Ons 5.9. Brukerskurs E-1 MII (Morten Hvaal)Ons 5.9. Brukerskurs PEN og E-M10 (Annika Johansen)Ons 5.9. Brukerskurs E-1 MII - Trinn 2 (Morten Hvaal)Tor 6.9. Workshop OM-D E-M1 Mark II (Kai Jensen) EKSTRA

Ja, jeg har lest personvernerklæringen

*påkrevd felt

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other