INSPIRASJON - KURS - FOREDRAG
46 46 24 24
#SoMeNight

Foto.no • #SoMeNight • 6. desember 2018

Torsdag 6. desember inviterer Olympus og Foto.no til en hyggelig kveld der du kan bli inspirert og lære mer om hvordan du kan få bedre innhold til din blogg eller Instagram-konto.

Hvordan bli en bedre blogger/instagrammer? Møt bloggerne Annette Haga og Maren Platou hos Foto.no.

Annette Haga

Annette Haga

Vi får besøk av Annette Haga, 28 år gammel som bor i Oslo. Hennes største interesser er mote, styling, grafisk design, foto, journalistikk og interiør. Annette har en bachelor i Medier & Kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo, og jobber som native-ansvarlig på Stylista.no. Tidligere har hun jobbet som Bloggredaktør for Nettavisen og som freelance-journalist.

Maren Platou

Maren Platou

En annen moteblogger du møter er 25 årige Maren Platou, som også er Costumes nye mote og livsstilsblogger. I tillegg til å være opptatt av mote, elsker hun å reise rundt til eksotiske steder i verden. Maren startet bloggen nettopp fordi hun kunne dyrke hobbyen sin sammen med det å reise, da hun alltid har hatt stor interesse for foto.

PROGRAM

18:45 
Velkommen

19:00 – 19:30
Bloggerne Maren Platou og Annette Haga snakker om hvordan de har jobbet for å komme dit de er i dag med sine blogger og Instagram-konto.

19:30 – 20:00
Fotograf Kristoffer Myhre viser og forteller om hvordan man kan få gode portrettbilder

20:00 – 21:00
Mingling, servering og mulighet for portrettbilder med Kristoffer. Lean Frisør i Barcode er tilstede for enkel styling som f.eks. føn, retting og krøll samt makeup.

Det blir goodiebags og gode tilbud.

Velkommen!

SAMARBEIDSPARTNERE

Olympus Norge
Lean Studio
Stylista

Påmelding til #SoMeNight

Ja, jeg vil delta på #SoMeNight

Ja, jeg godtar personvernerklæringen

*påkrevd felt

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other