Nøkkelpersoner

Elin Tuv Sandvik

Elin er Markedssjef hos Foto.no. Elin vil helst ha salgshenvendelser og markedshenvendelser på epost marked@foto.no. Elin har oversikt over alle våre aktiviteter.

Thomas Reisæter

Har spisskompetanse på foto og den som kjenner de fleste av våre interne systemer. Får dere telefoner fra noen av våre viktigste kunder som TV2, VG, NRK o.l., så kan Thomas kontaktes direkte.

Roar Sandvik

Roar er hovedeier av foto.no og gründeren bak selskapet. Han kan svare på de fleste spørsmål rundt kunder, leverandører og drift. Tunge klager, eller missfornøyde kunder kan tas med Roar direkte.

Linus Börjes

Linus Börjes

Linus har spisskompetanse på lyd og lydutstyr, og jobber med skreddersøm for kundene våre. Får dere spørsmål om løsninger for lydutstyr er Linus evt. Alex de to som kan mest om temaet.

Alexander Kvæstad

Alexander Kvæstad

Alex jobber primært med avanserte videoløsninger for kunder. Alex setter sammen skreddersøm for større studioer, og generelt større kunder. Utover dette kan Alex mye om streaming og noe lyd.

Erik Faarlund

Erik er redaktør på Foto.no’s redaksjonelle sider. Spørsmål rundt disse sidene, brukerforum og passord knyttet til foto.no, rettes til Erik.

Rolf Ravndal

Rolf Ravndal

Rolf Ravndal er vår salgsmann på profesjonellt utstyr. Alt fra video og broadcast eller større kunder, så kan Rolf kontaktes. Rolf jobber fra Stavanger og har hele Norge som sitt arbeidsområde.

Carl Fredrik Dalseth

Carl Fredrik Dalseth

Carl Fredrik jobber med regnskap og økonomi hos oss. Gjelder det betalinger, kreditnota, innbetalinger eller utbetalinger, så er det Carl Fredrik som tar seg av dette.