70 års feiring av Morten Krogvold

Details
Date:

november 19

Time:

06:00 pm - 08:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
Forlaget Fotografi og Foto.no inviterer til en noe forsinket bursdagsfeiring for en av våre aller fremste fotografer, Morten Krogvold.

Morten Krogvold fylte år midt i korona-nedstengingen, men nå benytter vi anledningen til å hedre fotografen som gjennom en lang karriere har gjort så mye for norsk fotografi.

Vær med å feire Morten Krogvold den 19. november hos foto.no i Barcode.

Denne kvelden vil Morten Krogvold og hans gode venn og forfatter Tove Nilsen lede samtalen hvor vi ser tilbake på 50 års kunstnerskap.

Det blir lett servering.

Gjennom sitt virke har Krogvold portrettert fler enn de fleste, og hvert eneste opptak er et møte med et medmenneske. For det er nettopp dette møtet som er hans signatur, det å bringe frem noe unikt og feste den på 6 x 6 cm sølvholdig film.

Krogvold har gitt ut en rekke bøker og hold utstillinger i inn og utland, og mange kjenner også Krogvold gjennom hans legendariske workshops som i fjor kunne markere 30-års jubileum. I anledningen ble det publisert en omfattende bok hvor de beste bildene fra deltagerene ble løftet frem. Og det er dette som er så unikt, at en av Norges fremme fotografer gir så mye av seg selv til alle som er nysgjerrige på fotografiet, kunsten og kreativiteten.

På grunn av korona-situasjonen er det begrenset med plasser.

Arrangementet koster 150 kroner.

NB! Ved bestilling av billett ber vi deg også fylle inn ditt mobilnr pga smittesporing.

Takk og vel møtt

Foto: Pål Otnes

Retningslinjer for deltagelse påarrangement hos Foto.no

  • Du skal melde avbud dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon. Dette gjelder symptomer som hoste, feber, tretthet og eller pustebesvær.
  • Alle skal skal vaske hender før de kommer inn i auditoriet. Det er toalett i garderoben ved resepsjonen i DEG16

Les FHI forskriftene her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved–store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/