Floris Smeets – landskap- og wildlife-fotograf

Details
Date:

oktober 20

Time:

06:00 pm - 07:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
Sendes på nett live fra butikken. Foredrag med Floris Smeets. Velkommen til Foto.no og høstmessen.

Sony-ambassadør Floris forteller her om hans vei til bli en vellykket profesjonell naturfotograf. Han vil dele sin tilnærming til naturfotografering og hvordan han planlegger fotografering for å få bildene han har i tankene.

Nederlandske Floris har bodd i Norge siden 2010, flyttet i 2014 til Åmot og har den norske naturen som sin arbeidsplass. Han er en profesjonell naturfotograf, Sony-ambassadør og økolog. Floris jobber fulltid med naturfoto, som består mest av fotokurs og guiding i Norge. Med stor respekt for naturen, er han genuint opptatt av at bildene er tatt i naturlige situasjoner uten å forstyrre dyrelivet eller endre omgivelsene. Bildene sine er ikke bare et øyeblikk, hvert bilde forteller også en historie.

Han har oppnådd stor suksess med bildene sine, noe han tror skyldes hans kunnskap om natur, tålmodighet og utholdenhet. Bildene hans har premiert i flere konkurranser, og har blitt vist i flere nasjonale og internasjonale magasiner, aviser og utstillinger. I tillegg reiser han rundt i Europa til å holde foredrag om sin fotografi på foto-arrangementer. Ved siden av jobben som naturfotograf, tilbyr Floris foto-workshops og fotokurs i naturfotografering med sin egen bedrift “Photo Tours Norway”.

florissmeets.com

instagram.com/floris_smeets

butikk.foto.no/fotomesse/program

Smittevern

Foto.no følger de lokale tiltakene i Oslo til enhver tid. Selv om Norge har åpnet opp, er det fint om vi gir hverandre rom og tar hensyn.

Les mer om Råd og regler i Oslo kommune