Fotoutstilling: Myr

Details
Start:

januar 7 - 04:00 pm

End:

februar 7 - 06:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
Fotoutstilling med Norske Naturfotografer/NN

Norske Naturfotografer/NN har en utstilling på HOS FOTO.NO.

Tema for utstillingen er “Myr”. Til sammen 15 bilder viser mangfoldet vi finner i – og på denne viktige biotopen. Dette er et utvalg av en større utstilling som ble presentert på Norsk Naturfotofestival på Ski i 2020.

Medvirkende fotografer: Erlend Haaberg, Roger Brendhagen, Rolf Støa, Dag Røttereng, Knut Sverre Horn, Espen Bergersen, Pål Hermansen, Henrik Strømstad, Ingebjørg Fyrileiv Guldvik og Tom Schandy

NORSKE NATURFOTOGRAFER (NN) er en forening for helt eller delvis profesjonelle naturfotografer som er bosatt i Norge. Foreningen som ble stiftet i 1976 teller for tiden 77 medlemmer. Formålet med foreningen er å være et faglig og sosialt forum for naturfotografer. Og samtidig bidra til å fremme naturfotografiens seriøsitet og anseelse overfor fagmiljøer og det generelle publikum. Mange medlemmer er aktive skribenter og forfattere med stor produksjon. Det har de seneste årene kommet et stort antall bøker der foreningens medlemmer enten har levert bilder eller stått for hele utgivelser. Flere medlemmer arbeider med dokumentarfoto på høyt internasjonalt nivå og er godt representert i verdensledende konkurranser, magasiner og bokproduksjoner. Mange er også skribenter og forfattere med stor produksjon bak seg.