Grunnkurs i digital fotografering 11. juni

Details
Date:

juni 11

Time:

03:00 pm - 06:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Event Tags:

Juni2020

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
På dette kurset lærer du deg grunnprinsippet om fototeknikk, kameraknapper og komposisjon.

Helsen og sikkerheten for medarbeidere og kunder har vår høyeste prioritet. Alle nødvendige forholdsregler som kreves er tatt for å forsikre oss om at gjennomføring av kurs blir trygt.

Vi har valgt å kun ha 8 plasser på dette kurset slik at du som kursdeltager skal føle deg trygg på at du er i god avstand fra andre kursdeltagere.

Grunnkurs i digital fotografering

Du lærer det vesentlige om lukker, blender og ISO. Du får kunnskap om dybdeskarphet og hva du må passe på for å få skarpe bilder.

Blitsfotografering, hvitbalanse, eksponeringskontroll og smart kamerabruk er også noe av temaene i kurset. Og du får noen ideer om komposisjon for å gjøre bildene dine mer interessante.

Kursets varighet: 3 timer

Antall plasser: 8

Pga. få plasser tilgjengelig er din påmelding bindende. Melder du deg på og finner ut at du ikke kan komme setter vi stor pris på at du melder deg av kurset i Eventbrite slik at din billett blir tilgjengelig for andre.

Verdi 990,- Gratis ved kjøp av kamera hos Foto.no

Retningslinjer for kursdeltager på kurs hos Foto.no

  • Du skal melde avbud på kurs dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon. Dette gjelder symptomer som hoste, feber, tretthet og eller pustebesvær.
  • Alle kursdeltagere skal skal vaske hender før de kommer inn i kursrommet. Det er toalett og bad vegg i vegg med kursrommet. Det er også sprit til håndvask inne i kursrommet.
  • Om du har behov for vann under kurset ber vi ta dette med selv. Vår servering under kurset blir begrenset.

Les FHI forskriftene her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved–store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

Kursholder

Bent van Vuuren har lang erfaring fra fotobransjen, blant annet 20 år i Sony Norge. Bent var den som startet kursvirksomheten hos Fotovideo i 2005. Jobber med foto, tegning, grafisk og holder kurs. Samler og spiller vinyl, og liker fysisk aktivitet utendørs.