Leica-ambassadør Henriette Sagfjord

Details
Date:

oktober 21

Time:

06:00 pm - 07:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
Sendes på nett live fra butikken. Foredrag med Leica-ambassadør Henriette Sagfjord. Velkommen til Foto.no og høstmessen.

Bli kjent med Henriette Sagfjord i dette foredraget. Hun skal prate om om hvorfor hun startet opp med fotografering og hva hun fokuserer på. I løpet av 10 år som fotograf har hun vært innom flere sjangre og hun jobber ofte prosjektbasert. Hos oss skal hun blant annet fortelle om BDSM-prosjektet sitt og hva hun har lært underveis når man jobber med såpass intime settinger, samt reisen hun nylig hadde til Island.

Henriette Sagfjord er Leica-ambassadør og ble født i Trondheim 23. januar 1997. Hun jobber konseptuelt med fotografi for å oppnå en dypere forståelse av seg selv og verden rundt seg. Bildene skildrer gjerne en drømmeaktig verden – en slags parallell virkelighet, men Henriette er også en ypperlig dokumentar- og konsertfotograf som har et helt unikt blikk for å skildre menneskelige uttrykk, følelser og situasjoner. Fotografiene hennes er ofte narrative og leker med farger, natur og tåke, men også med rom og scenografi. Henriette finner inspirasjon i musikk til å tolke omgivelsene på nytt og koble seg fra verden. Hun er for tiden basert i Oslo.

Henriette stiller også ut bilder ved Leica Store Oslo hele høstmessen.

henriettesagfjord.com

instagram.com/henriettesagfjord

butikk.foto.no/fotomesse/program

Smittevern

Foto.no følger de lokale tiltakene i Oslo til enhver tid. Selv om Norge har åpnet opp, er det fint om vi gir hverandre rom og tar hensyn.

Les mer om Råd og regler i Oslo kommune