Mikkel Fykse Engelschiøn og Tommy Simonsen – Fujifilm GFX50S II i Arktis

Details
Date:

oktober 23

Time:

02:00 pm - 03:30 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
Sendes på nett live fra butikken. Foredrag med Mikkel Fykse Engelschiøn og Tommy Simonsen. Velkommen til Foto.no og høstmessen.

Fotograf og Svalbard veteran Tommy Simonsen og den ekstremt kreative filmskaperen Mikkel Fykse Engelschiøn deler sine erfaringer fra pilotprosjektet med Fujifilms nye mellomformatkamera tidligere i sommer. Tommy ble av Fujifilm i Tokyo bedt om å ta bildene, og Mikkel har gjort filmen. 

Gjennom en og en halv time vil Tommy og Mikkel ta deg gjennom deres erfaringer med dette nye, lette og ikke minst økonomisk tilgjengelige mellomformatkameraet. Ikke forvent deg et foredrag gjennomsyret av teknisk flisespikkeri: Vi ønsker å ta deg med på en reise i Svalbards varierte vårsesongs natur. Heftige værforhold som må leses og vurderes, før vi satte ut i mindre båter som lot oss komme til der vi ønsket, men som og lett gjorde oss værfast i sikre naturhavner. Om rått landskap og et våryrt arktisk dyreliv under en flammende midnattssol på netter som kom med velsignet stille hav.  En kakofoni av fuglelyder foran isbreer, og den totale stillhet i en steinsatt forrevet fjellside. 

Gutta viser bilder og video, deler magiske øyeblikk og historier fra nord.  Og selvsagt brukererfaringer med utstyret.

butikk.foto.no/fotomesse/program

Smittevern

Foto.no følger de lokale tiltakene i Oslo til enhver tid. Selv om Norge har åpnet opp, er det fint om vi gir hverandre rom og tar hensyn.

Les mer om Råd og regler i Oslo kommune