Portrettworkshop

Details
Date:

september 29

Time:

04:30 pm - 08:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

FOTO.NO

Website: Organizer's Website
Foto.no ønsker å Invitere til en engasjerende og morsom workshop hvor du vil kunne få ny inspirasjon og tips til portrettfotografering.

Foto.no i samarbeid med Canon ønsker å Invitere til en engasjerende og morsom workshop hvor du vil kunne få ny inspirasjon og tips til portrettfotografering.

Her vil du få muligheten til å se Stine Heilmann tips i action, oppleve hvordan Canon EOS R Systemet passer til portrett fotografering og se hvor lett Svein Bringsdal setter opp ett eget studio til å ta flotte portrettbilder.

Vi starter med å møtes i butikken i Bergen. Her vil du bli bedre kjent med fotograf Stine Heilmann, deretter deler vi alle inn i 3 grupper hvor hver stasjon varer i ca 45 minutter.

Setup:

Introduksjon om Stine og portrettfotografering (15-20 min)

Dele opp i 3 grupper (30-45 min per stasjon)

Stasjon a) Stine Heilmann

Vi fotograferer modell på location med fokus på dagslys, portrett og arbeidsflyt.

Stasjon b) Svein Bringsdal

Vi fotograferer modell inne i studio med fokus på lyssettingstips inne i studio

Stasjon c) Canon EOS R system testing og gjennomgang

Her vil du kunne teste EOS R systemet. Du vil få gjennomgang av fordeler EOS R systemet har når det kommer til portrettfotografering.

Oppsummering og takk for nå.

Praktiske opplysninger:

Dato: 29. September

TId: 16.30 – 20:00

Sted: Foto.no – Lars Hillesgate 30 , Bergen [ Kart ]

Antall plasser: 24 (8 per gruppe)

Pris: 100,-

Servering: Enkel servering med noe å drikke og noe å bite i.

Du skal i løpet av dagen få teste R-systemet, men du må også å ta med eget utstyr.

Om Stine Heilmann:

Stine er kjent for mektige portretter og «Botanic Couture»-bilder. Hun er et lærebokeksempel på å ta lidenskapen og gjøre det om til et yrke, ved å lære av de beste og finne sin unike stil.

Stine ble først forelsket i fotografering i 1987. Et år senere befant hun seg i Karibien, og seilte fra øy til øy i 3 måneder med et kamera slengt over skulderen.

I løpet av turen oppdaget hun hvor mye hun elsket å fortelle historier gjennom kameraet sitt: «Jeg følte at jeg hadde en hensikt. Fotografering ble min lidenskap.»

For å gjøre lidenskapen om til et yrke, gjorde hun et 5-årig internship som ble avsluttet i 1992. Hun dro deretter til New York og hjalp i 3 år de beste av de beste: Annie Leibovitz, Richard Avedon, Mary Ellen Mark og Irving Penn.

Etter å ha tatt til seg alle de kunstneriske, tekniske og kreative ferdighetene hun kunne lære, dro hun tilbake til Danmark og satte opp sitt eget studio.

HOME

Instagram: @stineheilmann