Thomas Örn Karlsson – internasjonal skrekk- og naturfotograf

Details
Date:

oktober 22

Time:

04:00 pm - 05:00 pm

Event Category:

Brukerkurs

Click to Register: Click to Register
Organizer

Foto.no

Website: Organizer's Website
Sendes på nett. Foredrag med Lumix-ambassadør Thomas Örn Karlsson. Velkommen til Foto.no og høstmessen.

På dette foredraget vil Lumix-ambassadør Thomas Örn Karlsson gi et unikt innblikk i hvordan hans kreative fotografering har generert oppdrag både hjemme i Norden og ute i Europa. Han vil også komme inn på paralleller i litteraturen og filmverdenen som har påvirket ham til å tørre å bryte ut av de tradisjonelle yrkesreglene og ta med seg den kunstneriske friheten inn i fotograferingens verden.

Thomas lidenskap er å fotografere surrealistiske og kreative natur- og landskapsscener, ofte med skrekkfigurer. Han blander ofte lange lukkerhastigheter som skaper bevegelse og uskarphet med å fryse andre deler av bildet. Han prøver alltid å finne nye veier og nye vinkler på arbeidet sitt siden han har kunder i forlagsverdenen i utlandet, noe som har ført til flere store prosjekter og bokomslag.

Når han lager bilder som ser ut som de er hentet ut fra en skrekkroman, fotograferer han natur og landskap med en kreativ nerve. Han benytter seg gjerne av både ICM og multi-eksponeringer. Det er et prosjekt bak hvert bilde han lager og har han blitt sammenlignet med både Guillemore del Toro og John Bauer. Thomas har også hatt et flertall utstillinger og foredrag i løpet av årene.

thomasornkarlsson.se

instagram.com/thomasornkarlsson

butikk.foto.no/fotomesse/program

Smittevern

Foto.no følger de lokale tiltakene i Oslo til enhver tid. Selv om Norge har åpnet opp, er det fint om vi gir hverandre rom og tar hensyn.

Les mer om Råd og regler i Oslo kommune